duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Sagetator 2012

Zodia Sagetatorului si iubirea in 2012


N-ai cum sa te plictisesti in 2012, care, din punct de vedere sentimental-sexual-matrimonial, este de departe cel mai activ an din ultimul deceniu.

In primul rand, Uranus invigoreaza puternic casa iubirii si a erotismului, unde, pana in 2018, promite sa aduca mereu ceva nou, original, provocator si, daca se poate, pe neasteptate sau in circumstante iesite din comun.





Persoanele care te atrag trebuie sa se remarce prin ceva special si cel mai adesea sunt de tipul independent si nonconformist.

Uranus incurajeaza experimentele sexuale, prefera uniunile libere, fara obligatii si aduce povesti de dragoste de neuitat, dar care rareori dureaza.

Peste acest trend de lunga durata se suprapun alte doua, la fel de incitante.

Primul este dat de planeta Venus, care ocupa casa cuplului intre 3 aprilie si 7 august 2012, perioada in care dragostea, casatoria, prietenia si relatiile sociale sunt bine evidentiate si marcate de evenimente semnificative.

Este o perioada in care ai o mare disponibilitate afectiva, atragi, daruiesti, oferi, simti nevoia sa te oglindesti in privirile celuilalt iar majoritatea actiunilor si deciziilor tale sunt influentate de sentimente sau de partener/partenera. Sagetile lui Eros te pot nimeri oricand.

Unele incurcaturi se pot ivi intre 15 mai si 27 iunie 2012, intervalul in care Venus este retrograda.

Pe 11 iunie 2012 intra in casa cuplului Jupiter, Marele Benefic si stapanul zodiei tale. Lucrurile devin mai serioase, fiindca Jupiter ofera o sansa mai constanta si mai ampla, are planuri mai mari si prezideaza asupra unor evenimente mai importante. Se deschide astfel un an de impliniri relationale, care iti va aduce probabil ceea ce ai nevoie, in functie de situatia in care te afli: o noua iubire, inflorirea relatiei existente, o oficializare sau o eliberare.

Munca si veniturile Sagetatorului in 2012:
previziuni astrologice

Anul 2012 nu este activ doar in plan relational, ci si profesional.

Cu Marte in casa carierei, se poate sa fi aparut inca din luna noiembrie a anului trecut semnele unei mobilizari energice. Marte inseamna ambitie si decizie, initiativa si actiune, este planeta celor care au ceva de dovedit si sunt perfect capabili sa-si croiasca un drum in viata.

Asadar, pana in iulie 2012 ai posibilitatea sa-ti demonstrezi valoarea. Ceea ce ai de facut pentru a atinge succesul este sa iti fixezi obiectivul, sa-ti construiesti strategia, iar apoi sa pornesti la atac si sa nu te lasi pana nu cuceresti reduta.

Ai sanse mari de reusita, mai ales ca te sprijina si Jupiter, aflat pana in iunie 2012 in casa serviciului si responsabilitatilor. Te poti baza pe el, fiindca iti furnizeaza o inepuizabila putere de munca si oportunitati de expansiune. Acum te poti remarca, poti urca ierarhic, poti gasi un job mai avantajos, un al doilea job sau pur si simplu un job, daca nu ai inca.

Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ.

In concluzie, prima parte a anului 2012 are un mare potential profesional, care trebuie neaparat valorificat. Totusi, nu risca si fereste-te sa incepi lucruri noi intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012, cat timp Marte este retrograd!

Partea a doua a anului 2012 se remarca prin sansa pe care o ai in colaborari, asocieri si contracte, prin aparitia in viata ta a unor persoane care te consiliaza bine sau te ajuta sa te dezvolti. Este tot efectul lui Jupiter, care actioneaza in alt registru. Si care, in plus, iti aduce castig de cauza in competitii, conflicte si procese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu