duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Capricorn 2012

Zodia Capricornului si iubirea in 2012


Cu Jupiter in casa romantismului si a senzualitatii, prima parte a anului 2012 este foarte ofertanta. Increderea in propria capacitate de seductie este mare, iar pornirile erotice sunt suficient de navalnice ca sa-ti infranga retinerile.




Te afli intr-una din rarele perioade din viata in care indraznesti sa te avanti pe teren necunoscut fara a te intreba ce s-ar putea intampla daca pierzi controlul situatiei.

Mai mult: aventura iti face cu ochiul si simti nevoia sa depasesti anumite bariere in exprimarea sentimentelor si a sexualitatii, sa explorezi noi frontiere. Ocaziile de-a o face nu lipsesc, iar partenerii/partenerele care-ti ies in cale sunt genul potrivit pentru asa ceva: impetuos, optimist, pasionat, aventuros. In plus, par sa fie persoane oneste si bine situate social.

Fiindca atat Jupiter cat si casa pe care o strabate au si o semnificatie legata de copii, o sarcina survenita in aceasta perioada nu ar fi chiar surprinzatoare.

Luna martie 2012, cand Venus i se alatura lui Jupiter in casa senzualitatii Capricornului, se anunta cu deosebire norocoasa.

Pe 3 aprilie 2012 Venus intra in casa muncii, unde sta pana pe 7 august. In acest interval se poate sa apara o conexiune intre relatia de cuplu si munca: responsabilitati comune, o poveste de dragoste care se naste in mediul in care iti desfasori activitatea etc. Mai este posibil ca dragostea sa aiba legatura cu "uniforma profesionala" (mediul medical, militar s.a.).

Pe 7 august 2012 Venus intra in casa cuplului si urmeaza inca o luna favorabila iubirii si mariajului (pana pe 6 septembrie).

Dupa o perioada relativ banala, in care iti mai tragi sufletul, in a doua parte a lui noiembrie 2012 atmosfera devine incandescenta, iar pasiunea ramane in prim plan pana spre Sarbatori.

Munca si veniturile Capricornului in 2012:
previziuni astrologice

Dupa o mai lunga perioada de efort insuficient recompensat si dupa felurite alte frustrari, situatia profesionala se amelioreaza treptat, iar succesul incepe sa mijeasca la orizont.


In prima parte a anului 2012 Marte impulsioneaza studiile, specializarile, calatoriile, contactele la distanta si activitatile legate de turism, import-export, educatie, cultura, legislatie si cercetare.

Jupiter te ajuta in directia creativitatii, reprezentarii, promovarii imaginii sau a propriilor productii si iti ofera sansa de a putea specula anumite circumstante favorabile, inclusiv de natura financiara (profita mai ales de luna martie 2012!).

Cea mai la obiect este Venus, care, din aprilie pana in august 2012, se cantoneaza chiar in casa muncii. Cu Venus in casa muncii, atmosfera de lucru devine relaxata, sarcinile pe care le ai de indeplinit sunt mai usoare sau iti fac mai multa placere, ai prilejul sa-ti pui in valoare talentele si farmecul personal, iar bunele relatii te pot ajuta sa accezi la o pozitie mai convenabila si nu este exclus sa beneficiezi de sprijinul cuiva care te iubeste.

Ai grija, insa, fiindca daca amesteci excesiv placerile cu munca sau daca scazi prea mult ritmul, se poate sa ai incurcaturi in partea a doua a lunii mai si in iunie!

Pe 11 iunie 2012 se petrece un fapt important: Jupiter, Marele Benefic, intra in casa muncii, hotarat sa-ti imbunatateasca vizibil situatia in urmatoarele douasprezece luni. Creste puterea de munca, lucrezi cu entuziasm, prestatiile tale sunt bine remunerate, castigi stima superiorilor, avansezi, te dezvolti. Poti gasi un job mai bun sau un al doilea job. Ai noroc si satisfactii in ceea ce intreprinzi.

In fine, in octombrie 2012 pleaca si Saturn din casa carierei, dupa trei ani in care ti-a dat multe batai de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu