duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Rac 2012

Zodia Racului si iubirea in 2012


In linii mari, in anul 2012 evoluezi cam in aceiasi parametri ca in anul precedent.

Pluto ramane in casa cuplului - intens, dar exigent, concentrat, dar predispus la frustrare, dornic sa faca transformari de fond in viata ta relationala sau in viziunea ta asupra relatiilor, eventual punandu-te in fata unor situatii inexorabile, asupra carora nu ai nicio putere de a interveni.

Stapanul casei cuplului, Saturn, ramane in Balanta pana in octombrie 2012, concentrat asupra caminului si proprietatilor sau asupra relatiei cu parintii si influentei acesteia asupra cuplului (si invers).

In prima jumatate a anului 2012 exista un pronuntat impact al drumurilor, al intereselor intelectuale si al comunicarii asupra relatiei: se poate sa calatoresti in scop amoros sau sa scrii despre cuplu sau sa te implici impreuna cu perechea intr-un demers intelectual sau altceva care se inscrie in parametrii enuntati.

Intervalul 24 ianuarie - 14 aprilie 2012 trebuie abordat cu precautie fiindca, sub influenta lui Marte retrograd, comunicarea este perturbata, discutiile putand degenera rapid in dezacorduri sau chiar in dispute aprinse, iar drumurile pot fi marcate de ghinioane si incurcaturi.

Nu este exclus ca la sfarsitul primaverii si inceputul verii 2012 sa acumulezi unele dezamagiri sau insatisfactii, care sa te faca sa te inchizi emotional, sa lupti impotriva unei dependente afective sau sa te refugiezi intr-o iubire secreta, interzisa ori prea putin recomandabila.

Sfarsitul verii si inceputul toamnei 2012 aduc o revigorare a romantismului si a sexualitatii, o disponibilitate amoroasa marita care te poate atrage intr-o noua poveste de dragoste, sau macar intr-o escapada sau un flirt.

Dupa o perioada mai acuta (23 august - 7 octombrie 2012) marcata de trecerea lui Marte prin casa iubirii si erotismului, stapanul casei cuplului, Saturn, intra in octombrie 2012 in Scorpion, dand noi dimensiuni acestui interes erotic crescut, pe care-l va face sa se prelungeasca pana in 2015.

Munca si veniturile Racului in 2012:
previziuni astrologice

Cu Uranus in casa carierei, pana in 2018 se pot produce oricand schimbari privind obiectivele profesionale, pozitia sociala, renumele. Uranus iti electrizeaza ambitiile, te impulsioneaza sa improspatezi peisajul, sa progresezi, sa stralucesti prin tot ceea ce ai unic, surprinzator, inspirat si inovator.

Informarea, studiile, munca de creatie intelectuala, comunicarea si drumurile sunt cele mai la indemana instrumente pentru a opera up-grade-urile dorite in prima jumatate a anului 2012, cand, in plus, te poti bizui si pe sprijinul unor persoane importante in indeplinirea proiectelor tale.

Prima jumatate a anului 212 va fi o perioada activa, cu multa initiativa, in care ai forta si disponibilitatea de a face tot felul de demersuri. Poate ca nu intotdeauna lucrurile vor merge ca unse, insa poti pune multe la punct acum.

Ai grija, insa, intre 24 ianuarie si 14 aprilie 2012, fiindca este un interval delicat, cu risc de dispute, accidente (condu cu prudenta!), sau complicatii legate de negocieri, intelegeri, acte. In aceasta perioada nu este recomandat sa-ti cumperi masina (poti avea neplaceri ulterioare legate de ea) si e bine sa eviti sa faci tranzactii mari sau sa semnezi documente importante. Daca este musai, analizeaza atent termenii si cere ajutor calificat!

Vara anului 2012 aduce succes, dar poate fi insotita de un stres legat de familie, locuinta, bunuri imobiliare sau de patrimoniu.

Toamna (octombrie-noiembrie 2012) se caracterizeaza printr-un mare volum de munca, un ritm de lucru alert si provocari care cer decizie rapida, curaj si energie. Acum este posibil sa apara unele initiative de innoire in cariera.

In fine, anul 2012 se incheie intr-un climat de cooperare, pe fundalul caruia pot aparea noi colaborari si contracte.

Financiar, te avantajeaza mai mult perioada de vara si sfarsitul anului 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu