duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Gemeni 2012

Zodia Gemenilor si iubirea in 2012


Bine conturata, sfera relatiilor poate deveni teatrul unor evenimente semnificative in 2012.

Dupa un prim trimestru relativ banal, monotonia si blocajul (sau cumintenia!) cu care te-a capatuit Saturn, aflat in casa iubirii si erotismului de vreo doi ani, vor fi, in sfarsit, invinse.

Venus intra in zodia Gemenilor pe 3 aprilie 2012 si-ti va sta alaturi pana pe 7 august. Este o sedere neobisnuit de lunga (si destul de rara: ultimele doua tranzite similare s-au produs in 1996 si 2004), care polarizeaza atentia asupra atributiilor venusiene: dragoste, casatorie, cooperare, socializare, dar si farmec, senzualitate, eleganta, inclinatii catre arta, lux si valori estetice.

Tranzitul lui Venus in Gemeni are o incarcatura emotionala deosebita, putand aduce delicii sau drame (atentie intre 15 mai si 27 iunie 2012!) si un mare potential de indragostire, reintalnire, reinnodare a legaturilor.

In iunie 2012 intra in Gemeni si Jupiter, Marele Benefic, promitandu-ti un an de succes si satisfactii pe mai toate planurile, pe cel amoros mai ales prin cresterea pasiunii si amplificarea elanului sexual.

Luna iunie 2012, care te onoreaza simultan cu tranzitul lui Jupiter si al lui Venus, poate fi una dintre cele mai fericite din ultimii ani. Acum poti indrazni aproape orice, fiindca nimic nu ti se va refuza si toate iti vor merge dupa voia inimii.

Sub obladuirea lui Jupiter, restul anului 2012 se arata entuziast si plin de sansa, cu o exceptie: luna august, in care pot aparea necazuri in dragoste, eventual legate de sexualitate, sarcina sau copii.

O anume prudenta reclama si luna octombrie 2012 si prima parte a lui noiembrie, cand ai o mare pornire spre inflacarare si aventura, dar risti sa pierzi masura, atragand astfel situatii critice.

Munca si veniturile Gemenilor in 2012:
previziuni astrologice

Pana in iulie 2012, Marte pune reflectorul pe casa, familie, proprietati si bunuri de patrimoniu, iar daca ai un business, pe sediul acestuia.

Activitatile impulsionate sunt in domeniul imobiliarelor, agriculturii, resurselor naturale, bunurilor de larg consum. Corelat cu acestea, prima parte a intervalului (pana la jumatatea lui aprilie 2012) poate sa aduca agitatie, stres, incurcaturi.

Intre 24 ianuarie si 14 aprilie 2012 nu este recomandat sa demarezi nimic important in domeniile enumerate mai sus, fiindca risti ca initiativele respective sa se soldeze cu multe batai de cap. Poti accelera insa ulterior, mai ales intre 15 aprilie si 15 mai 2012.

Lunile aprilie, mai si iunie 2012 reliefeaza colaborarile si parteneriatele si-ti pot aduce oportunitati prin relatiile personale.

Marea veste buna a anului 2012 este ca pe 11 iunie intra in zodia ta Jupiter, Marele Benefic. Un an de zile, cat va sta in Gemeni, iti va asigura doze masive de optimism, energie si incredere, te va indemna sa te extinzi, sa indraznesti, sa te avanti.

Cu Jupiter alaturi vei calatori, vei avea acces la studii, cultura si spiritualitate, iti vei exersa autoritatea, initiativa si spiritul de organizare. Si vei avea norocul de a te afla in locul potrivit, la momentul potrivit, pentru gasi calea spre succes si prosperitate.

Jupiter aduce de obicei belsug, iar daca se va intampla, totusi, sa n-o faca, iti va asigura macar resursele necesare pentru a face fata oricarei situatii.

Ce ar mai fi de retinut: lunile iulie si august 2012 sunt luni marcate de negocieri, drumuri, informare si comunicare (prudenta intre 15 iulie si 8 august 2012!). Luna septembrie 2012 aduce multa munca, aglomerare si presiune. In octombrie si in prima parte din noiembrie 2012 trebuie sa iti evaluezi atent riscurile, mai ales in demersurile juridice sau parteneriale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu