duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Pesti 2012

Zodia Pestilor si iubirea in 2012


Evenimentul anului 2012 este intrarea lui Neptun in Pesti, pe 3 februarie. Importanta tranzitului este data de durata sa: Neptun va ramane in zodia ta pana in 2025!

Tranzitul lui Neptun in Pesti iti va accentua calitati innascute precum romantismul, sentimentalismul, capacitatea de daruire si de contopire cu fiinta iubita, empatia, farmecul invaluitor, magnetismul misterios si fascinant. Dar poate in acelasi timp sa-ti activeze slabiciuni precum tendinta de a te autoiluziona atribuind celuilalt calitati sau simtaminte inexistente, de a dezvolta atasamente nerecomandate sau nepotrivite, de a confunda iubirea cu mila, ramanand langa cineva doar fiindca are nevoie de tine, de a te implica in mai multe relatii simultan, de a te complace in situatii confuze sau echivoce.

Multi ani de-acum inainte va trebui sa faci eforturi suplimentare pentru a analiza relatiile si partenerii, in mod lucid si obiectiv, pentru a avea certitudinea ca vezi realitatea si nu ceea ce vrei tu sa vezi.

In 2012 Marte iti influenteaza viata relationala pe tot parcursul primelor sase luni. Marte este o planeta dinamica si arzatoare, care iti poate aduce multa pasiune in viata, care incita la cucerire, la o abordare franca si directa. Este un factor de mare exteriorizare a entuziasmului amoros, dar si de comitere a unor imprudente. Poti gresi din nerabdare, lipsa de diplomatie sau incapatanare, sau se poate sa atragi parteneri pripiti, dominanti sau agresivi.

Exista un risc de conflict sau despartire, mai pregnant intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012. Acesta poate fi neutralizat prin implicarea impreuna cu perechea intr-un proiect comun care cere energie, forta, decizie.

Iunie, iulie si august 2012 sunt luni cu potential erotic crescut, iar septembrie si octombrie sunt luni de intelegere si cooperare.

Munca si veniturile Pestilor in 2012:
previziuni astrologice

Sederea lui Neptun in Pesti nu-ti influenteaza doar viata sentimentala, ci si parcursul profesional. Neptun te poate ajuta sa atingi succesul prin exprimarea emotiilor, a talentului si a creativitatii, gratie unor idei geniale, prin initiative vaste, prin trusturi sau firme de anvergura, prin ocupatii legate de mister sau ezoterism, prin profesii care au de-a face cu imaginea si colectivitatile, prin publicitate si puneri in scena iscusite.

Cu Neptun alaturi, captezi atentia, iti prezinti ideile intr-un mod seducator, convingi. Va trebui insa sa te feresti sa intri in combinatii dubioase, imorale sau ilegale, sa te pazesti de escroci si de fraude, de proiecte sau promisiuni prea amagitoare, de orice conjunctura care te-ar putea compromite. Necazurile pot veni din prea multa credulitate, abateri morale, lipsa de rigoare, de metoda si de organizare.

In 2012 colaborarile au o partitura ampla, mai ales in prima jumatate a anului. Ai nevoie de o munca energica de echipa, de parteneri plini de initiativa si te implici trup si suflet in demersurile comune.

Totusi, exista riscul unor disensiuni si chiar a ruperii unei colaborari sau a unui contract, mai ales intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012. In aceasta perioada, de altfel, nici nu este prea recomandabil sa incepi vreo colaborare sau sa semnezi vreun contract partenerial.

Prima parte a anului 2012 este favorabila si demersurilor intelectuale, oratorice sau literare, calculelor, negocierilor, probelor, examenelor, interviurilor.

Investitiile imobiliare si initiativele legate de casa si patrimoniu sunt binevenite incepand din aprilie 2012, dar cu un mic avertisment de prudenta intre 15 mai si 27 iunie.

Anul 2012 iti aduce castiguri bune, dar trebuie sa nu te hazardezi, iar din octombrie 2012 apare o usurare financiara sau se ridica un blocaj care pana acum te-a impiedicat sa accezi la anumite resurse adiacente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu