duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Berbec 2012

Zodia Berbecului si iubirea in 2012


Pana in octombrie 2012 domneste aceeasi nota sobra, inflexibila, pe care Saturn, aflat in casa cuplului, incearca sa ti-o impuna de vreo doi ani.

Privesti relatia prin prisma echitatii, a rigorii si a increderii. Daca partenerul nu respecta aceste cerinte, tinzi sa-l sanctionezi sau sa-l indepartezi. Este posibil si reversul: celalalt sa fie exigent, rigid ori rece. Se mai poate ca partenerul sa aiba probleme sau cuplul sa fie supus unor incercari dinafara.

Unii Berbeci pot cimenta acum oficial o legatura mai veche, iar in viata Berbecilor singuri pot intra persoane prudente si intelepte.

Sunt putine sanse sa apara o pasiune aprinsa, iar daca apare, e marcata de o diferenta de varsta, de piedici sau dificultati, reprezinta o proba sau determina o alegere.

Intre 8 februarie si 5 martie 2012, Venus in Berbec iti aduce sansa in dragoste sau in casnicie prin sporirea puterii de seductie, a senzualitatii, a receptivitatii si a dorintei de armonie.

Intre 3 aprilie si 7 august 2012, Venus face o escala prelungita in Gemeni. Ca urmare, comunicarea si drumurile au un impact decisiv asupra relatiei si te poti implica, impreuna cu perechea, intr-un demers intelectual comun.

Prudenta intre 15 mai si 27 iunie 2012! Venus va fi retrograda, asa ca ai grija ce vorbe crezi, ce promiti sau ce indiscretii comiti.

Marte iti dinamizeaza relatiile intre 3 iulie si 23 august 2012, fie in sens pasional, fie conflictual. Cauta sa eviti disputele si sa-ti atragi perechea intr-o actiune energica, cu scop constructiv.

Prudenta in toata luna august 2012! Conjunctia Marte-Saturn ar putea avea efecte dure.

Pe 5 octombrie 2012 Saturn paraseste, in sfarsit, casa cuplului Berbecilor, iar ultimul trimestru din 2012 va fi caracterizat de un climat relational vizibil mai relaxat.

Munca si veniturile Berbecului in 2012:
previziuni astrologice

Cat timp sta Uranus in zodia ta (pana in 2018), trebuie sa te reinventezi continuu, atat in plan personal, cat si profesional. Uranus vrea schimbare si innoire si este bine sa le initiezi tu asa cum iti convine, ca sa n-o faca el intr-o maniera bulversanta.

Anul 2012 incepe cam turbulent: Marte, aflat in casa muncii din noiembrie 2011, va fi retrograd intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012, rastimp in care tot ce reprezinta el va fi perturbat, hiperexcitat sau, dimpotriva, inhibat: initiativa, dinamism, spirit competitiv, ambitie si curaj.

Fiindca Marte este stapanul zodiei tale, efectele se pot manifesta in orice domeniu al vietii. In ceea ce priveste munca, pot interveni presiuni, provocari, urgente, momente critice, alterari ale randamentului, blocaje, ba chiar accidente sau conflicte.

Nu este indicat sa achizitionezi echipamente de lucru sau mijloace de transport in perioada in care Marte este retrograd (24 ianuarie - 15 aprilie 2012). Ai grija de tine, fiindca perioada poate aduce chiar agitatie pe teme medicale!

Din aprilie, cand Marte isi reia mersul direct, pana pe 3 iulie 2012, cand paraseste casa muncii, climatul profesional este alert si productiv.

O alta perioada profesionala de varf se intinde de la jumatatea lui noiembrie pana la finele anului 2012: determinare, dorinta de a-ti demonstra valoarea si de a-ti fauri succesul prin forte proprii.

Incepand din aprilie 2012, cu exceptia unei perioade impredictibile de la jumatatea lunii mai pana la sfarsitul lui iunie, sunt favorizate preocuparile intelectuale, drumurile, comunicarea, negocierile si schimburile de orice natura, inclusiv comerciale.

Financiar, prima jumatate a anului 2012 promite abundenta si prosperitate, iar a doua jumatate se situeaza in limite normale.

Lunile septembrie si noiembrie 2012 pot aduce in prim-plan investitiile, ideile de afaceri, preocuparile pentru resurse care vin din parteneriate, prin terti sau din directii colaterale (burse, sponsorizari, fonduri nerambursabile, mosteniri s.a.).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu