duminică, 1 ianuarie 2012

Horoscop Balanta 2012

Zodia Balantei si iubirea in 2012


Nota de baza a anului 2012 o da Uranus, care electrizeaza casa cuplului Balantei pana in 2018, anuntand modificari de peisaj, intamplari neobisnuite, atractii subite sau posibile schimbari in viata partenerului/partenerei.

In acest cadru, este cu atat mai dificil de prognozat ce efecte va avea sederea prelungita (11 noiembrie 2011 - 3 iulie 2012) a stapanului casei cuplului, Marte, in casa a douasprezecea. Aceasta casa a douasprezecea poate fi un palat de clestar de pe fundul marii sau un imobil cu destinatie suspecta, un turn de fildes sau o temnita. Sau o casa cu jaluzelele lasate, o casa a secretelor si a izolarii, in care putina lume stie ce se intampla.

Asadar, in prima jumatate a anului 2012 este foarte mica probabilitatea sa te poti bucura de dragoste din plin, la lumina zilei. In cel mai bun caz, poti trai o iubire tainica sau clandestina, iar in cel mai rau caz ar putea fi vorba de frustrari sau probleme emotionale, de singuratate afectiva, deziluzii sau renuntari.

Venus poate indulci oarecum situatia in februarie 2012, dar te face sa constientizezi o data in plus cat de mare nevoie ai de dragoste, de o viata in doi.

In perioada aprilie-august 2012, tot prin grija lui Venus, dragostea sau mariajul sunt legate cumva de distanta si calatorii sau pot avea tangenta cu spiritualitatea, cultura, studiul.

Viata de cuplu devine mai reliefata, mai dinamica sau chiar mai pasionala in iulie-august 2012, datorita trecerii lui Marte prin zodia Balantei. Ai sex-appeal, impulsul erotic este mai puternic, te anima dorinta de a cuceri, raspunzi prompt la stimuli.

Noiembrie 2012 este o luna promitatoare, care-ti aduce un plus de farmec si de sansa.

Decembrie 2012 se termina intr-o atmosfera fierbinte, care promite sa se propage si in ianuarie 2013.

Munca si veniturile Balantei in 2012:
previziuni astrologice

Fiindca Marte este cel responsabil cu initiativa si actiunea, postura lui delicata din primele sase luni ale anului 2012 s-ar putea repercuta si asupra ariei profesionale.

Astfel, se poate sa te implici in activitati retrase, obscure sau secrete, sa ai de-a face cu inamici nedeclarati sau cu atacuri subversive, sa ai dificultati legate de o colaborare, sa nu ai suficienta energie sau, mai rau, sa apara probleme medicale care sa-ti blocheze activitatile pentru un timp.

Protejeaza-te cat poti si evita riscurile intre 24 ianuarie si 15 aprilie 2012!

In mod imbucurator, aceste peripetii nu-ti afecteaza bugetul. Situatia financiara este prospera, gratie marinimiei lui Jupiter, fiind propice afacerilor si permitand obtinerea unor venituri suplimentare ori din surse adiacente (altele decat cele obisnuite).

Spiritul de actiune iti revine in forta in iulie si august 2012, cand poti recupera eventualele ramaneri in urma. Tot in aceasta perioada este posibil sa ai de infruntat o problema fie profesionala, fie personala, dar cu impact si asupra vietii profesionale (mai ales in august 2012 si mai ales daca te-ai nascut in a doua parte a zodiei, adica dupa 5 octombrie).

In iunie 2012 Jupiter trece in alta casa, indreptandu-si favorurile, timp de un an, catre perfectionarea studiilor, specializari, cercetare, cultura si sprijinind, in esenta, orice activitate care foloseste intelectul superior, gandirea abstracta, speculativa si creativa.

Calatoriile, munca in strainatate sau relatiile de lucru la distanta se arata profitabile, deschizatoare de noi orizonturi.

In octombrie 2012, intervine marea usurare: scapi de prezenta lui Saturn in Balanta, care te-a pus la incercare de multe ori incepand din toamna lui 2009, facand ca lucrurile sa mearga mai greu sau mai incet, sa necesite mai mult efort si mai multa insistenta.

De-acum, drumul catre succes este liber!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu